Kære gæster

 

Juleferien startede meget tidligere end forventet og vi er desværre lukket ned på grund af Covid-19 restiktionerne..

I skrivende stund ved vi endnu ikke hvornår vi åbner op, men følg med på siden, eller vores facebookside, og hold jer opdateret om hvornår vi får lov at åbne op igen.

Vi vil gerne takke alle jer som har støttet os i dette år. Det betyder utrolig meget for os, og vi kunne ikke klare os igennem året uden jer. Jeres støtte er uvurderlig for os og vi ville ønske vi kunne kramme jer alle!

 

Vi går i vinterhi, og glæder os til at byde jer velkommen igen i det nye år.

I ønskes alle en rigtig dejlig jul og et godt nytår! 
Pas på hinanden.

 

De bedste hilsner fra

Team Fox and Hounds

 

Menu og drikkevarer

Take Away menu

Musik & aktiviteter

Møder & andet

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub.

Vort sortiment er normalt 22 forskellige fadøl, mere end 70 udenlandske flaskeøl og 45 forskellige whiskies, ligesom vi har et stort udvalg af blends og drinks.

Vi har en hyggelig stemning med tændte stearinlys og et venligt og kompetent personale, der kan skænke en øl med respekt. I pubben arrangeres specialarrangementer som øl- og drinkssmagning, og der er ofte levende musik. Se mere under vores aktivitetskalender

Har du brug for et solidt måltid mad i uhøjtidelige rammer, så er du kommet til det rette sted. Vi er kendte for vore spareribs, vore burgers og vore saftige steaks – se vores menukort her. Og har du mest lyst til at tage oplevelsen med hjem, så er take away også en mulighed.

Alt i alt er Fox and Hounds den hyggeligste pub i byen