Historien om Fox and Hounds

 

Fox and Hounds Scottish Pubs blev grundlagt i Holstebro i 1991 af skotten Simon Martin. Siden er de 2 pubber i Herning og Aabenraa kommet til og en fjerde så dagens lys i Sønderborg i oktober 2015. Hver pub drives individuelt og har sit eget særpræg. Alle har de dog det samme koncept, nemlig at sælge spændende kvalitets øl og whisky til det modne publikum og herigennem være med til at fremme øl- og whiskykulturen i Danmark. Dette kræver et lager, der er af aller højeste kvalitet samt et varieret og udsøgt sortiment. Vi har en passion for øl og det afspejler sig i vores store sortiment. 22 forskellige fadøl og over 80 forskellige flaske øl. Alle nøje udvalgt med fokus på at glæde vores gæster.

Vores menukort afspejler sig i at man skal have en hyggelig aften. Det kan gøres med vores Full House menu som er ‘Sharing is caring’ food. I kan også få en flammkuchen, frisk torsk som Fish n’ chips eller en lækker, saftig burger.

Der er livemusik i weekenderne, og en super hyggelig terrasse foran pubben som kan nydes om sommeren.

Fox and Hounds er oprindeligt et familieejet selskab, hvilket symboliseres i vores logo, som forestiller en hund og en ræv, som nyder hinandens selskab foran den åbne pejs i Holstebro.

Fox and Hounds Aabenraa og Sønderborg ejes af Helle, Alex og Lasse som stadig har sin daglige gang begge steder.

Foruden Fox and Hounds ejer de også Hotel Europa i Aabenraa.