Ølsmagning

En anden måde at samles på.

Ølsmagning på Fox and Hounds er en anderledes og uformel måde at samles til en hyggelig aften med vennerne, kollegerne, familien eller foreningen.

Mens I smager på spændende øl fra ind- og udland, fortæller en af vore dygtige bartendere om øllets historie og sammensætning, om forskellige internationale bryghuse samt om ligheder og forskelle på øl gennem ingredienser og brygmetoder over landegrænser i hele verden. I vil også undervejs blive inddraget med hensyn til smage, dufte, kulør og indtryk. 

Der bliver præsenteret 10 forskellige øl og fokus vil være på at belyse den store diversitet, der er i ølverdenen gennem de forskellige typer, kombinationer, brygmetoder og processer.

Alt dette er krydret med anekdoter og historier om øl på en inspirerende og humoristisk måde, og naturligvis stiger stemningen i takt med at øllet nydes.

Ølsmagning kan kombineres med bespisning; i kan enten vælge vores kendte møre spareribs eller vores lækre flammkuchen, som kommer på rad og række i forskellige slags til i er mætte.

Har man specifikke ønsker til ølsmagningen i form af bestemte øl, øltyper eller fokusområder, kigger vi meget gerne på om disse ønsker er mulige at efterkomme. 

Pris for ølsmagning: kr. 250.-/person 

Pris for ølsmagning inklusive spareribs: 375 kr,-/person 

Ring og bestil på 30 21 48 98 eller kom forbi og få en snak om jeres specifikke ønsker

Se også vores folder her...